Sportief het nieuwe jaar in met mooie sportkleding

De feestdagen waren weer al te gezellig, maar stiekem is het ook wel weer fijn om je oude ritme op te pakken. Misschien ben je wel bezig met goede voornemens voor het jaar 2016 en wil je bijvoorbeeld al weer vol goede moed de sportschool in duiken. Nog niet helemaal overtuigd om je weer uit te gaan sloven? Met deze hippe sportkleding kom je vast in de stemming.

Sportbh’s

Sportkleding sport bh

Van links naar rechts en boven naar onder: Under Armour Sport BH bordeaux rood / Björn Borg tribal print / Nike classic sport BH / H&M sport BH met tekst

Een goede sport BH is natuurlijk fijn tijdens het sporten. Leuke bijkomstigheid is dat ze verkrijgbaar zijn in fabulous sprints en modellen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de bordeaux rode sport BH met prachtige subtiele bandjes op de rug? Wanneer je met sporten vaak een tanktop draagt is het extra leuk om zo’n mooie sport bh te kiezen omdat je hier gedeeltes van zal zien.

Sporttops

Sportkleding sporttop

Van links naar rechts en boven naar onder: H&M vest marmer print / Under Armour top / Nike shirt met metallic print

Sportbroeken

Sporkleding sportbroek

Van links naar rechts en boven naar onder: H&M broek marmer print / Adidas legging / Under Armour legging met details op de knie

Hoe leuk zijn het jasje en de sportlegging met marmer print van H&M?! De sportkleding van H&M is erg betaalbaar en van prima kwaliteit. Ook de tops van Under Armour en Nike zijn erg leuk met hun mooie details.

Jogha Sportkleding

Sportkleding Jogha

Jogha sportkleding

De sportkleding van het merk Jogha vinden wij helemaal het einde. Hier kan je nog eens mee voor de dag komen in de sportschool! De fijne sportkleding is verkrijgbaar in verschillende prints en kleuren. Zo kan je er zelf voor kiezen of je een set samenstelt in één print of deze bijvoorbeeld combineert met een andere kleur. Ook leuk zijn de sportjacks die je aan twee kanten kan dragen.

Sportschoenen & accessoires

Sportkleding accessoires

Van links naar rechts en boven naar onder: Nike Free 5.0 TR Fit 5 Metallic Sportschoen Zwart-witte sporttas / Nike haarelastiekjes / Adidas by Stella McCartney Hardloopschoen

Nog belangrijker dan goede sportkleding zijn sportschoenen die jouw perfect zitten. Een goede sportschoen gaat tegenwoordig goed samen met een mooi design. Zoals bijvoorbeeld de Nike’s met paarse metallic details of de stylish zwarte exemplaren van Adidas by Stella McCartney. Ten slotte maakt een hippe sportaccessoire jouw outfit helemaal af!

Zo, is dat geen goede motivatie om weer  aan de slag te gaan? Goede sportkleding kan je een stuk zelfverzekerder maken tijdens het sporten en daarom mag je jezelf best wel eens verwennen met iets moois!

Heb jij nog goede voornemens voor dit jaar?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *