Over ons

Hey there gorgeous, wat leuk dat je een kijkje neemt op The Spice of Life! Are you ready to add some spice to your daily look?

Ons assortiment zit vol sieraden die jouw outfit voorzien van wat extra spice. Van oorbellen tot kettingen en ringen volgens de laatste trends. Zo bieden we ook veel minimalistische oorbellen aan die je met elkaar kan mixen en matchen.

The Spice of Life is continue op zoek naar nieuwe pareltjes in binnen en buitenland. We zoeken naar trendy merken met een top kwaliteit en stijlvol design. De producten zijn uniek en vind je niet zomaar overal. Een aantal merken zijn in Nederland en België exclusief bij ons verkrijgbaar. Het assortiment wisselt continue dus er is altijd een reden om weer eens langs te komen.

Laat je inspireren door de unieke sieraden en de mooie foto’s om te zien hoe het sieraad staat. Iedere bestelling ontvang je gratis in luxe cadeauverpakking om jezelf of iemand die je lief hebt te verwennen.

Wil je als eerste op de hoogte zijn van nieuw assortiment en aanbiedingen? Volg The Spice of Life op Instagram of schrijf je in voor de nieuwsbrief.