Trend: subtiele oorbellen & oorpiercings

Voorheen zag je nog veel grote, opvallende oorbellen in allerlei kleuren. De laatste tijd zie je steeds meer subtiele oorbellen in zilver of (rosé)goud. Naast gaatjes in de oorlellen wordt het ook steeds hipper om meerdere minimalistische oorbellen en oorpiercings in het oor te hebben. Door te mixen & matchen met allerlei subtiele oorbellen kan je jouw creativiteit kwijt in een fashionable “earcandy” en hoef je niet meer altijd een paar oorbellen te dragen. Laat je inspireren door een aantal voorbeelden en shoptips om je eigen minimalistische oorbellen collectie samen te stellen.


Shoptips subtiele oorbellen

Stel je eigen minimalistische collectie samen. Maak van te voren de keuze of je voor zilver of goud gaat. Ben je bijvoorbeeld een koel (=zilver) of warm (=goud) type? Een combi tussen goud en zilver maken kan natuurlijk ook! Met subtiele oorbellen is eigenlijk elke match goed.De subtiele oorbel met 4 dots. Naast dat deze variant erg mooi is als oorbel, kan deze ook heel subtiel staan bij een tragus piercing.Deze triangle oorbel met 3 dots is net even anders! Combineer hem met een andere subtiele oorbel die eventueel wat langer is.Deze vrolijke Sun Studs voegen net wat meer zonneschijn toe aan jouw ‘earparty’.Oorringen doen het ook altijd goed. Deze gave Python hoops hebben een mooi python reliëf! Doordat ze niet te groot zijn blijven ze erg subtiel.Dit fijne, elegante oorknopje heeft een zirconia steentje in het midden. Mooi om te combineren met een ringetje of om alleen dit knopje te dragen om je look rustiger te houden.
Deze Bar & Chain oorbel heeft een subtiel kettinkje en drie zwarte zirkonia steentjes. Ook leuk wanneer je halverwege het kraakbeen een piercing hebt.

Ben je op zoek naar een wat langere oorbel? Ga dan bijvoorbeeld voor de Thunder hoops. Leuk om te combineren met een ringetje of een simpel knopje.

Deze fijne zeesterren ringetjes, de Sea Star hoops, zijn eigenlijk ook niet te missen in je oorbellen collectie.

Hopelijk heb je met onze tips wat inspiratie op kunnen doen voor je minimalistische oorbellen collectie! Wil je meer zien of direct shoppen? Bekijk dan al onze oorbellen.
Door subtiele oorbellen te dragen zit je ook al snel goed met het combineren van andere sieraden. Hierbij kan je bijvoorbeeld altijd een grote ketting dragen, iets wat bij grote oorsieraden al snel too much wordt.

Wat vind jij van deze trend? En wat vind je er van om meerdere piercings in het oor te hebben?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *