Trend voor deze winter: de coltrui

Stond een coltrui voorheen symbool voor grijze muisjes, nu is de coltrui niet meer uit het modebeeld weg te denken. Deze winter is het dan ook een echte trend te noemen. Maar hoe combineer je deze nu op een stijlvolle manier zonder met een saaie look voor de dag te komen?

Looks met de coltrui

Coltrui looks
Bronnen: Lichtgrijs / Wit met blazer / Witte trui met grijs vest

Coltrui inspiratie
Bronnen: Witte col / Grijze sweather / Eenvoudig zwart / Witte grof gebreide trui

Wat vind jij van deze looks? Wij vinden ze heel hot! Een coltrui kan je heel stijlvol dragen en is ontzettend veelzijdig. Je combineert hem gemakkelijk met je totale garderobe. Ga bijvoorbeeld voor stijlvol, maar eenvoudig door de coltrui te combineren met een moderne pantalon en mooie enkellaarsjes. Ook kan je hem girly dragen met een rokje en hakken of natuurlijk ultra casual met je favo sneakers of boots. Daarnaast is een coltrui natuurlijk héérlijk om tijdens koude winterdagen te dragen!

Kijk nog even mee naar de volgende shoptips als de coltrui wat voor jou is.

Coltrui shoptips

Coltrui shoptips
Van links naar rechts: Oud-roze rib trui / Grijze los vallende trui / Donkerblauw Topshop

Dit lichtroze exemplaar is erg chique en vrouwelijk. Mooi ook hoe hij hier gecombineerd is met de bordeaux rode rok. De grijze, wijdere trui is wat meer casual. Hier kan je heerlijk in wegkruipen tijdens een gure winterdag. Een echte trui voor “sweater weather”! De donkerblauwe trui is een aanrader als je op zoek bent naar een basic coltrui die je overal mee kan combineren.

Coltrui tips
Van links naar rechts: Bordeaux rood Costes / Lichtgrijze trui Topshop / Zwarte jurk met col Costes

Over onze obsessie met bordeaux rood kon je al eerder lezen. Een bordeaux rode coltrui kan volgens ons dan ook niet in je gaderobe ontbreken. Wil je net iets anders aanschaffen dan een standaard coltrui? Dan is een jurk met col misschien wat voor jou. Lekker warm en ook heel geschikt om te dragen naar werk.

Bekijk ook al onze kleding.

Wat vind jij van de coltrui trend? Yay or Nay?!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *