Keeping your jewelry spicy

Onze topprioriteit bij het creëren van nieuwe sieraden is kwaliteit en duurzaamheid. We ontwerpen graag sieraden die on trend, maar tijdloos zijn en dus willen we dat ze lang mee gaan. We werken dan ook enkel met de beste materialen om ervoor te zorgen dat jouw sieraden mooi blijven. Alle sieraden zijn handgemaakt door vakmannen op Bali.

Zilveren sieraden

Alle zilveren sieraden zijn gemaakt van 100% gerecycled echt zilver: 925 sterling silver. Zilver heeft als groot voordeel dat het een leven lang mee kan en niet verkleurt. In de loop der tijd kan zilver echter wel aanslag krijgen. Het sieraad gaat er hierdoor wat doffer uitzien of krijgt een zwarte gloed of kleine zwarte plekjes. Deze aanslag is gemakkelijk te verwijderen door het sieraad te poetsen met een zacht sieraden doekje of bijvoorbeeld schoon te maken in een soda badje.

Aanslag op zilver kan je voorkomen door het sieraad op te bergen in een droge, afgesloten plek wanneer je het niet draagt. Berg het bijvoorbeeld op in een mooi afgesloten sieraden doosje.

Gouden sieraden

Voor de gouden sieraden gebruiken we ook echt zilver als basis gecombineerd met een hoge kwaliteit 18 karaats gold plating. Voor de plating maken we gebruik van de micron plating techniek. Hierdoor blijven ook de gouden sieraden mooi. Zelfs als je ze af en toe omhoudt met douchen. Wil je de sieraden zo lang mogelijk als nieuw houden dan adviseren we altijd wel om ze even af te doen bij gebruik van zeepproducten of sporten. Zo heb je er zo lang mogelijk plezier van!

Worden je gouden sieraden dof of vies? Dan kan je ze oppoetsen met een zacht sieraden doekje. Berg ook je gouden sieraden op in een droge, afgesloten ruimte wanneer je deze niet draagt.

Sieraden repareren of vervangen

Heb je een sieraad bij ons gekocht, maar is er onverhoopt iets niet in orde met de kwaliteit? Neem contact met ons op via info@thespiceoflife.nl en we helpen je graag verder. Vermeld in je mail de naam waaronder het sieraad besteld is met eventueel ordernummer, de beschrijving en foto van de schade.