Wil je online een ring kopen, maar weet je niet zeker welke maat je hebt? We helpen je graag verder. De ringen van The Spice of Life zijn verkrijgbaar in 6 maten. Ringen met de maten XXS en XS zijn vaak bedoeld voor de pink. Om erachter te komen welke ring maat perfect is voor jou, kun je de onderstaande ring maat tabel gebruiken om snel de juiste maat te vinden.

 Hoe vind ik de juiste ring maat?

1e methode:

Heb je al een ring in de juiste maat? Top! Dan kun je deze ring gebruiken om de bijpassende maat in de onderstaande tabel te vinden. Weet je de maat van de ring niet? Dan kan je aan de binnenkant de diameter opmeten met een liniaal. In de tabel vind je dan de bijbehorende maat.

2e methode:

Heb je nog geen ring die goed past? Meet je vinger dan op met een stuk touw of met een stuk lint en meet de omtrek in millimeters. In de tabel vind je dan de bijbehorende maat.

 Als je hierna niet uitkomt op een standaardmaat die aangegeven staat in de ring maat tabel, kies dan voor de dichtstbijzijnde grotere maat.

 Mocht je hierna nog steeds niet zeker zijn van jouw ringmaat, stuur dan een e-mail naar info@thespiceoflife.nl met een duidelijke foto van jouw hand. Vaak weten wij al door alleen naar je hand te kijken welke ringmaat jij hebt!

Ring Size Finder