Ons motto is to keep things spicy. We zijn niet bang om net een beetje anders te zijn en we ontwerpen sieraden voor babes die precies zo zijn. The Spice of Life sieraden zijn altijd elegant, maar met een spicy twist. We besteden onwijs veel aandacht aan detail om een item te creëren dat extra speciaal is, net als jij.

Always remember, you are true spice

We doen alles om de mooiste, spicy sieraden van topkwaliteit op een duurzame manier te maken. Speciaal voor jou. We hopen met onze sieraden je dagelijkse outfit op te spicen en ervoor te zorgen dat je je jouw eigen, speciale, zelf voelt. Klaar om de dag te veroveren.

MEET ILSE

Het begint allemaal bij mijn familie. Een familie vol ondernemers in fashion. Na jaren voor een groot e-commerce bedrijf te hebben gewerkt kroop het ondernemers bloed waar het niet gaan kon en werd ik onrustig. Ik wilde iets nieuws doen. Iets vanaf niets opbouwen, met mijn passie voor e-commerce en mode. Naast mijn baan begon ik mezelf dingen aan te leren zoals het maken van een website. Uit dit passie project is The Spice of Life geboren.

Als kind was ik niet bang om anders te zijn. Ik experimenteerde er op los met allerlei stijlen en, laten we zeggen, interessante outfits. Toen ik twaalf jaar oud was droeg ik ringen om iedere vinger en dit is waar mijn liefde voor “spicing things up” is gestart.

Ik heb geen opleiding tot goudsmid gevolgd omdat ik houd van de mentaliteit om dingen gaandeweg uit te zoeken en jezelf aan te leren. Met deze open mindset willen we sieraden creëren die niet conventioneel zijn, maar juist anders en uniek.

Get Inspired