Ontdek de betekenis achter jouw geboortesteen


Persoonlijke sieraden zijn de kern van zelfexpressie en blijvende herinneringen.

Wil je jezelf verwennen met een ware investment piece? Ontdek onze tijdloze sieraden die het waard zijn om in te investeren. Dit najaar is inspiratie gehaald uit de schoonheid van de natuur. Met liefde geslepen door vakmanschap uit Bali en omgetoverd tot fonkelende sieraden is de Birthstone collectie ontstaan. Met kwalitatieve edelstenen en een nog hogere gold plating dan je van ons gewend bent is het een echte juweel geworden.  
Gouden Geboortesteen ketting bedel

De juiste investment pieces 
Maak je jewelry stack persoonlijker met deze betekenisvolle geboortesieraden. Door het minimalistische en tijdloze design zijn deze oorbellen, ketting bedels en ringen op zichzelf de perfecte basis voor een subtiele daily look. Hou je van net even wat anders? Draag de bedel dan bijvoorbeeld aan de Basic Chain Armband, of stack de Birthstone ring met twee verschillende stenen voor een sprankelende look. 

 

Gouden Geboortesteen armband

 

Persoonlijk & Elegant 
Kies bijvoorbeeld voor de mooie rozenkwarts, de schitterende saffier of paarse amethist. Of verbind je sierraad met de geboortemaand waarin je bent geboren of die van een dierbare. Er gaat niets boven een uniek sierraad met persoonlijke betekenis. Iedere maand heeft een specifieke geboortesteen en geboortebloem met haar eigen positieve werkingen en historie. Lees snel verder over alles wat je wilt weten over jouw geboortesteen. Gouden Geboortesteen ring 

Januari - Granaat
Als je in januari bent geboren, ben je ambitieus en gedreven om je doelen te bereiken. Je hebt een snelle geest en je leert snel. De geboortesteen die behoort tot de maand januari is de Granaat. Granaat is de edelsteen van hoop, moed en optimisme. De diep oranje steen geeft je hernieuwde energie, zelfvertrouwen en de moed om al je dromen te volgen. 

Februari - Amethist 
Je bent uniek, onafhankelijk en een diepe denker. Mensen geboren in februari zijn het meest onvoorspelbaar: altijd evoluerend en opwindend. Je geboortesteen is de mooie en mysterieuze Amethist. Deze edelsteen verbetert niet alleen je productiviteit, maar kalmeert ook je geest. 

Maart - Aquamarijn
Je bent zachtaardig, romantisch en mysterieus. Als je geboren bent in maart is je geboortesteen de Aquamarijn en hoe perfect ze bij je past is bijna niet te omschrijven. De edelsteen helpt bij het omarmen van de sweet flow of life waar je zo naar hunkert. De Aquamarijn staat voor vertrouwen en rust. 

 

 

April - Witte Topaas
Als je geboren bent in april is de Witte Topaas jouw geboortesteen, ze staat voor een nieuw leven, pure energie en ambitie. Deze edelsteen versterkt de individualiteit en creativiteit – je staat bekend als een veerkrachtig, loyaal en spicy type. You’re sunshine mixed with a little hurricane.
 
Mei - Smaragd
Als je geboren ben in mei is je geboortesteen de altijd mooie Smaragd. Ze staat voor vrede en welvaart. Je bent hardwerkend, intelligent en sterk. Er wordt gezegd dat wanneer je deze edelsteen draagt, het je welvaart, geluk en krachtige positiviteit brengt. Je hebt een sterke intuïtie en je zult altijd je eigen weg in het leven volgen.

Juni - Maansteen 
Je bent mysterieus en niet makkelijk te peilen - speels, nieuwsgierig en constant op zoek naar nieuwe manieren om jezelf te uiten. De prachtige Maansteen is je geboortesteen als je geboren bent in juni. Maanstenen bieden een rustige, evenwichtige vibe en helpen je te ontspannen. Deze edelsteen zal passie, geluk en vreugde toevoegen aan je leven.


 


Juli - Robijn
De Robijn staat voor sensualiteit, liefde, passie, energie en succes. Je staat bekend als loyaal, ambitieus en bemoedigend. Het dragen van een robijn zal deze positieve eigenschappen helpen versterken en je zal je energieker voelen. Er wordt gezegd dat de Robijn wordt opgeladen door de zon en de drager kan genieten van alle voordelen die de zon biedt.

Augustus - Peridoot
De prachtig groen gekleurde Peridoot is je geboortesteen als je geboren bent in augustus. Ze staat voor doelgerichtheid, focus en kracht. Naar de mensen om je heen, straal je een aura uit die zo gepassioneerd en vol warme energie is. Het dragen van deze edelsteen zal je positiviteit alleen maar versterken. Het brengt je meer focus, energie en creativiteit.

September - Saffier 
Als je geboren bent in september is jouw geboortesteen de altijd mooie Saffier, ook wel bekend als Lapis. De edelsteen staat voor pure energie en wijsheid en is een van de meest gewilde edelstenen. Er wordt gezegd dat het dragen van de steen je een overvloed aan mooie momenten kan brengen. Mensen die in september geboren zijn, staan ​​bekend als bescheiden, hardwerkend en vriendelijk. Het dragen van de edelsteen versterkt deze kwaliteiten.

 

Gouden Geboortesteen ring
 
Oktober - Toermalijn
Geen andere edelsteen heeft zulke prachtige kleuren. De Toermalijn staat voor self love, transformatie en compassie. Ze past absoluut perfect bij je. Van mensen die in oktober geboren zijn, is bekend dat ze een unieke persoonlijkheid en gevoel voor stijl hebben, net als de roze toermalijn.

November - Citrus
Deze prachtige fris gekleurde edelsteen staat voor gezondheid, rijkdom en energie. Het dragen van deze edelsteen zal je geluk, focus en je energieniveau verhogen. Het is de edelsteen van good vibes - iets wat jij altijd lijkt uit te stralen.

December - Blauwe Topaas
De stralende Blauwe Topaas staat voor kracht, toewijding, energie en je avontuurlijke persoonlijkheid. Als je een blauwe Topaas draagt, brengt het je vreugde, harmonie en creativiteit. Het helpt je ook om trouw te blijven aan jezelf en aan je pad.

 Ben je op zoek naar nog meer inspiratie? Ontdek onze Daily Staples en Provence Garden collectie, of neem een kijkje op onze Instagram

 

 

 

 

Laat een reactie achter