Subtiele ringen

Ringen zijn het perfecte sieraad om jouw outfit te voorzien van een mooie accessoire. Leuk om mee af te wisselen en om in te spelen op de laatste trends. Zo zijn subtiele ringen met mooie details nu helemaal hip. De ringen zijn verkrijgbaar in de mooiste designs en gemaakt van de mooiste materialen. Met subtiele ringen kan je alle kanten op. Je kan ze natuurlijk los dragen, maar het is des te leuker om veel ringen te combineren en te stapelen om verschillende vingers. Kijk je mee naar wat inspiratie shots?

Voor de perfecte combinatie van subtiele ringen kies je doorgaans één materiaal, goud, zilver of rosé goud. Ga vervolgens lekker los met verschillende designs en details zoals kleine steentjes en open of dichte ringen. Bovenstaande foto is hier een mooi voorbeeld van.


Shoptips subtiele ringen

Ben je geïnspireerd geraakt en wil je subtiele ringen aanschaffen? Neem dan een kijkje tussen onderstaande shoptips. Alle ringen zijn van goede kwaliteit. Ze zijn gemaakt van echt zilver of gold plated zilver zodat je lekker lang kan genieten van jouw ringen.

Double bar ring, €17,99

Jukserei rille ring, €16,99. Dit is de perfecte basis voor het stapelen van ringetjes. Met een aantal van deze eenvoudige ringen in jouw stash kan je lekker vooruit. Een absolute musthave dus

Mini dots ring, €15,99. Open ringetjes combineer je mooi met andere ringen die een detail hebben die hier mooi tussen vallen.

Jukserei tube ring, €29,99

Jukserei double dot ring, €24,99

Jukserei spinning ring, €11,99

Knot ring, €14,99

Right ring, €15,99. Wil je wat kleur in jouw ring party aanbrengen? Dan kan je dit doen door bijvoorbeeld subtiele ringen aan te schaffen met gekleurde steentjes. Kies bijvoorbeeld voor ongeveer twee of drie ringen met een zwart detail zodat de kleur een aantal keer terug komt.

Dat waren ze, onze tips voor subtiele ringen! Wil je nog meer opties bekijken? Neem dan eens een kijkje bij al onze ringen of alle sieraden om je look af te maken. Zo zijn ook subtiele oorbellen erg populair.

2 comments

Amoxil[/url] Amoxicillin vig.dgoy.thespiceoflife.nl.keq.ay http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/
obucepaju november 13, 2020

] Amoxicillin 500mg Capsules ycj.ossk.thespiceoflife.nl.dkb.kb http://mewkid.net/when-is-xuxlya2/

ahagade november 13, 2020

Laat een reactie achter