De leukste nagellak trends en hoe je jouw sieraden hierbij kunt matchen.

Een aantal jaar geleden droeg iedereen of een klassieke french manicure, een gekleurd gellakje, korte nagels of juist wat langere (nep)nagels. Maar wie had ooit gedacht dat we deze nagellak trends nodig hadden in ons leven?! Wij niet, maar we zijn super blij dat ze er zijn om onze ringparties nog leuker te maken.

De allereerste nagellak trend waar we helemaal blij van worden, zijn french manicures met een gekleurde tip. Niet alleen maakt het een klassieke manicure nog leuker, het staat ook nog eens mooi met je sieraden

Mix and match een prachtige ringparty en je bent klaar om de dag te starten, of om juist de nacht te beginnen. Hier draagt @miloutjioe de Twisted Mood ring met de Stardust White Ring. De marine blauwe french tips voegen net wat spice toe aan de ring party!

Deze nagellak trend kun je natuurlijk in alle kleuren en op alle nagels (lang of kort) doen. Pastelkleurig, met een leuke printje of een ander zacht kleurtje op elke vinger. Helemaal leuk voor de warme maanden deze trend!

Gekleurde nagels zijn helemaal geen nieuwe trend meer natuurlijk, maar we vonden deze pastelgekleurde nagels van @originail_art zo mooi voor de lente! Deze moest er gewoon even tussen. Een pluspunt aan pastelgekleurde nagels? Je kunt ze prachtig combineren met zowel zilvergekleurde sieraden als goudgekleurde sieraden. Vaak zijn pastelgekleurde nagels prachtig bij wat kortere nagels en ook heel mooi voor de minimalistische vrouw. Zo kunnen je sieraden minimalistisch blijven, maar je nagels toch dat beetje extra spice geven waardoor je look al vrij snel af is en je zo de deur uit kan! We love it!

van onze favoriete nagellak trends van het moment: swirl nagels. Dit is zo een leuke manier om van poeder roze nagels wat kunstzinnigs te creëren! Je kunt witte swirls of een combinatie van gekleurde swirls, zoals op de foto te zien is, toevoegen om een nagel over te slaan of heel minimalistisch te laten door een klein vlak in te kleuren. Ribka heeft er voor gekozen om op elke nagel een artwork toe te voegen en een aantal swirls. Zo leuk om te zien in combinatie met onze sieraden Deze trend is de perfcte combinatie tussen dikke en dunne lijnen, abstracte stukken nagellak art en kleurgebruik!

Als laatste nagellak trend hebben we de BIAB treatment. Deze trend, en hopelijk een blijvertje, is perfect voor nagelbijters of voor mensen met zwakkere nagels. Een BIAB (Builder In A Bottle) treatment is een flexibele versteviging voor je nagels. In het product zit een nagel verstevigende gel, waardoor je eigen nagels na een tijdje steviger en gezonder worden. Veel BIAB merken zijn daarnaast ook vegan, cruelty free en 10-free. 10-free betekent dat er geen chemische stoffen in zitten.

Hier heeft Ribka een BIAB nagellak op met de kleur 019. Een prachtige kleur voor een natuurlijke, minimalistische look die je goed kan combineren met de Stardust White ring, Delicate Chain ring en de Tiny Flowers ring.

Genoeg leuke trends en inspiratie voor de komende lente en zomer tijd dus! Een extra tip van ons: kijk vooral eens op Pinterest of bij ons op de website bij de ringenfoto’s om nog meer inspiratie op te doen. Wij zijn nu wel heel erg benieuwd naar jouw favoriete nagellak trends van het moment. Laat een comment achter en wie weet proberen wij dat de volgende keer uit! 

Laat een reactie achter