Earparty time! Creëer de perfecte ear party voor de lente.

Gouden oorbellen, zilveren oorbellen, studs oorbellen, minimalistische oorbellen en hoops oorbellen. Er is zoveel keuze! Waarom zou je het jezelf moeilijk maken door maar 1 paar oorbellen in te doen als je alles ook door elkaar kunt dragen? Een van de leukste lentetrends is het mismatchen van oorbellen: het dragen van verschillende oorbellen aan beiden oren. Deze trend is perfect als je meerdere oorgaatjes hebt en zo een earparty look kunt maken die echt perfect bij jou past.
 
Kies je faves
Wij houden ervan om minimalistische studs met elkaar of met hoops oorbellen te combineren. Zo kun je het minimalistisch maar spicy houden. Het is daarom belangrijk dat je niet weer alleen de oorbellen pakt die je dagelijks draagt, maar neem eens een goed kijkje naar jouw oorbellen collectie. Welke draag je minder vaak? Welke oorbellen bewaar je voor speciale gelegenheden? Welke vind je prachtig maar heb je stiekem nog nooit gedragen? Iedereen heeft wel zulke oorbellen in haar collectie zitten. Nu is de tijd om ze te showen, in jouw lente earparty!
 
Daarna kijken we naar de kleur. Wil je een volledig gouden set? Of juist een zilveren set? Tegenwoordig zijn er eigenlijk geen regels meer voor het combineren van sieraden. Je kunt zelfs goud en zilver samen dragen! Hoe leuk is dat?
 
Hier zijn een aantal van onze favoriete lente looks:
 

  1. Add a little bit of… Spice!

 

Hier zijn de Liana Hoops in 12 mm en 16 mm gecombineerd voor een spicy maar minimalistische earparty. Om het een extra contrast te geven, hebben we de Small Pearl Hoops oorbellen toegevoegd. Dit is een erg simpele, maar leuke manier van oorbellen combineren. Iedereen heeft vast wel twee simpele hoops in hun collectie, voeg daar een statement piece aan toe, et voilà! Je hebt een perfecte lente set.
 
Neem eens een kijkje bij onze oorbellen en klik vooral op de foto’s om extra inspiratie op te doen. Mocht je namelijk wat gedetailleerde hoops oorbellen willen, zijn de Twisted Mood Hoops (12mm of 16mm), Fish Bone Hoops (12mm, 14 mm of 16mm) of de Tiny Flowers Hoops (12mm of 16mm) ook hele mooie opties!
  1. The Butterfly Effect

 

Kijk hoe leuk zo’n Butterfly Chain oorbel staat met nog wat extra studs. Mocht je niet zo van de hoops oorbellen zijn en studs veel fijner vinden, dan is dit de perfecte earparty voor jou! Fijne oorbellen met mooie designs die de lente weerspiegelen. En hoe klein de oorbellen ook zijn, ze zullen vast en zeker de aandacht trekken en voor een leuk gesprek zorgen.

Vroeger waren er vooral studs van glinsterende steentjes, maar tegenwoordig zijn er zoveel meer studswaarmee je jouw persoonlijkheid kunt laten stralen. Neem eens een kijkje op onze studs oorbellen pagina om inspiratie op te doen! Een ander soort oorbel waar we helemaal fan van zijn, zijn de Chain oorbellen. Dit zijn oorstekers met een subtiel kettinkje er aan die prachtig om je oorlel hangen en zorgen voor dat extra beetje spice! Combineer deze twee soorten oorbellen en je hebt een klein stukje magie aan je oor.
 
Een van onze favoriete on trend items is ook in dit beeld te vinden? Kun jij raden wat het is?  
  1. Structuren!

Ja, dit vinden we helemaal leuk! Het combineren van structuren en verschillende groottes. Hier zijn de Twisted Mood Hoops (12mm), de Fish Bone Hoops (16mm) en de Twisted Ear Cuff te zien als een earparty. Een mooie set om je outfit nog beter te maken.

Door niet alleen verschillende structuren met elkaar te combineren, maar ook nog verschillende groottes, creëer je meer dimensie in je look. Doe er nog een simpele stud bij and you’re ready to go. Zo is de set niet alleen mooi om naar te kijken, maar ook erg speels.
 
Voeg ear cuffs toe aan je set.
Iedereen kent het wel, de pijn die je gratis bij het zetten en bij het genezen van een piercing krijgt. Wij hebben daar nu echt een geweldige oplossing voor gevonden. Een van onze favoriete on trend items zijn de earcuffs. Echt een must have voor elke earparty. De pijn en ongemakken van een oorpiercing zijn weg, maar de looks en spice blijven – the best of both worlds!
 
Voeg een earcuff toe aan een minimalistische look om wat meer spice toe te voegen, of voeg er juist een toe om de look helemaal af te maken. Het fijnste aan onze ear cuffs zijn dat je ze erg gemakkelijk in kunt doen en weer erg gemakkelijk af kunt doen. Daarnaast zijn ze beschikbaar in zowel goud als zilver. Als je nog wat meer inspiratie zoekt, kun je eens naar onderstaande earspiration kijken.

 

 

Hopelijk hebben we je hiermee genoeg inspiratie gegeven voor een lente look. Nu we je onze favoriete trends, favoriete looks en favoriete sieraden hebben laten zien, is het geheel aan jou. Vindt je eigen persoonlijke stijl en mix and match er op los. Wees niet bang om eens andere items te pakken en uit je comfortzone te stappen – je zult er door stralen!

Alle bovengenoemde oorbellen zijn beschikbaar in goud en zilver. Klik hierom door de zilveren oorbellen te kijken en klik hier om door de gouden oorbellen te kijken.

Laat een reactie achter