THE SPICE OF LIFE AMBASSADEUR

Heb je altijd al een passie gehad voor sieraden en fashion? Wil je deel uitmaken van een club van creatievelingen die hun stijlvolle, maar vooral spicy combinaties delen? Dan is het ambassadeurs-programma van The Spice of Life iets voor jou! Als ambassadeur van The Spice of Life krijg je de kans om deel uit te maken van onze club en ontvang je gratis producten en persoonlijke kortingscodes.

WAT ZIJN DE VOORDELEN?

Je ontvangt gratis producten en krijgt vroegtijdige toegang tot nieuwe collecties. Ook ontvang je persoonlijke kortingscodes waarmee je op elk moment sieraden voor jezelf kunt aanschaffen of je vrienden en volgers van korting kan voorzien.

HOE KOM IK IN AANMERKING ALS AMBASSADEUR?

We zijn opzoek naar content creators met een spicy stijl die bij ons merk passen (mininaal 18 jaar). 

Authenticiteit is voor ons belangrijk, dus je hoeft geen professioneel model te zijn. The Spice of Life is voor iedereen die van mode houdt en wat extra “spice” aan hun dagelijks leven wil toevoegen. 

HET PROGRAMMA

Door deel te nemen aan ons ambassadeurs-programma, ontvang je 2 gratis sieraden in ruil voor social media posts en content creatie. 

Als je persoonlijke kortingscode 10 keer wordt gebruikt door verschillende klanten, sturen we je een nieuw item uit onze collectie toe die je zelf mag uit kiezen.

SPICE UP YOUR LIFE & JOIN THE CLUB

Stuur een een e-mail naar info@thespiceoflife.nl met je naam, IG-handle en waarom je ambassadeur wilt worden voor The Spice of Life. Na ontvangst zullen wij je aanvraag beoordelen en contact met je openenen als je uitgekozen bent voor het programma.