Spice up your life & Join the club!

Met onze duurzame en unieke sieraden van topkwaliteit willen we mensen inspireren om wat spice toe te voegen aan hun leven. Ons ambassadeursprogramma is bedoeld om een club te creëren van gepassioneerde mode liefhebbers en creatievelingen die hun vrienden en volgers willen inspireren door hun stijlvolle combinaties te delen.   

Als je geïnteresseerd bent, volg dan de onderstaande stappen:

Het programma

  • Door deel te nemen aan ons ambassadeurs-programma, krijg je 2 gratis sieraden in ruil voor 4 social media posts binnen 4 weken op Instagram en/of TikTok over een product van The Spice of Life.
  • Als je persoonlijke kortingscode 10 keer wordt gebruikt, sturen we je een sieraad uit onze nieuwste collectie.
  • Daarnaast ontvang je een speciale kortingscode waarmee je op elk moment sieraden voor jezelf kunt aanschaffen en krijg je vroegtijdige toegang tot nieuwe collecties.

Voorwaarden

  • Als deelnemer aan het Spice of Life ambassadeurs-programma ontvang je een specifieke kortingscode om te delen met jouw volgers. Hiermee kunnen zij profiteren van 10% korting op elke bestelling bij The Spice of Life.
  • Het enige wat je hoeft te doen is jouw Instagram profiel omzetten naar een creator- of bedrijfsaccount en deze openbaar maken. Vergeet ook niet om ons te taggen (@thespiceoflife.nl) in alle verhalen en posts die je maakt over The Spice of Life.
  • Authenticiteit is voor ons belangrijk, dus je hoeft geen professioneel model te zijn. The Spice of Life is er voor iedereen die van mode en sieraden houdt en een beetje extra "spice" aan hun dagelijks leven wil toevoegen.

Aanmelden: Stuur een een e-mail naar info@spiceoflife.nl met je naam, social media, en waarom je ambassadeur willen worden voor The Spice of Life. We zullen zo snel mogelijk reageren op je aanmelding.